Diensten

Advies en voorbereiding - Schefman Schilders Projectafwerking adviseert vanzelfsprekend over zaken zoals ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers bij een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond.

Schilderwerken

Alle voorkomende schilderwerken kunnen worden uitgevoerd door het team van Schefman Schilders Projectafwerking. Of het nu gaat om een kozijn, een groot aantal woningen, een bedrijfspand of een compleet industrieel complex: wij hebben het al eerder gedaan en staan voor onze u klaar.

Wandafwerking

De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Soms zijn er voorschriften of voorkeuren van de opdrachtgevers, maar we zijn zelf ook goed in staat om voor een bepaald merk en soort verf te kiezen. Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering, het vervangen van ramen en deuren en het uitvoeren van schilderwerkzaamheden altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Spuittechnieken

Spuitwerk is er in een aantal varianten. En van deze spuittechnieken is het spackspuitwerk. Een fijne korrelstructuur wat onder hogedruk vanuit een spuitmachine wordt aangebracht. Daarnaast zijn er nog de airless-spuitwerkzaamheden en het verwarmde spuiten.

Betonreparatie

Betonschades kunnen in de loop der jaren op verschillende wijzen ontstaan. Betonreparatie is dan noodzakelijk om verdere aantasting van beton tegen te gaan en op deskundige wijze wordt gerepareerd. Of het nu gaat om scheurvorming of om "betonrot", de vakmensen van het Schefman Schilders Projectafwerking herstellen dit op zeer vakkundige wijze voor u.

Kunststofvloeren

Wij hebben al jaren ervaring met het aanbrengen van kunststofvloeren, van parkeergarages tot fabrieken, van verpleeginstelling tot particulier.

 
 
 

 
 

 

 

 
Hoogwerker afmetingen:
breedte 80 cm
hoogte 180 cm
Aandrijving elektrisch 220 volt of motorisch
opstelbreedte 300 x 300 cm
hoogte tot 17,50 m